Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Augusztus 20. 09:01, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Jogosítvány nélkül, forgalomból kivont autóval száguldozott egy dombóvári férfi

 Jogosítvány nélkül, forgalomból kivont autóval száguldozott egy dombóvári férfi

A rendőrök őrizetbe vették azt a 28 éves dombóvári sofőrt, aki a megengedett sebességnél jóval gyorsabban haladt, mikor ellenőrizni akarták, de megpróbált elmenekülni az egyenruhások elől.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2020. augusztus 16-án 14 óra körüli időben a 61-es számú főút 81-es kilométerszelvényében sebességellenőrzést végeztek, amikor nagy sebességgel megelőzte őket egy Renault típusú személygépkocsi, melynek sofőrje 150 km/h-val haladt. A jármű vezetője, mikor észlelte a mögötte haladó rendőrautót, megpróbált elmenekülni. Többszöri rendőri jelzésre sem állt meg. A férfit végül összehangolt rendőri intézkedés eredményeként sikerült megállítani.

Az elfogás után kiderült, hogy a 28 éves dombóvári férfi halmozta a szabálysértéseket. A sofőr azon kívül, hogy gyorsan hajtott, nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Dombóvári Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta. Ezen kívül olyan autóval közlekedett, amelyet kivontak a forgalomból. A sofőr ezek mellett számos további szabályszegést is elkövetett az előállításáig. A férfit elfogását követően a dombóvári rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Az esettel kapcsolatban a szabálysértési eljárásokon túl a Dombóvári Rendőrkapitányságon büntetőeljárást is indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.