Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Május 14. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: Kormos László

A Zsákoló kis csajok és a Szedd ki nyerték a B33 Tolna megyei diákdöntőjét

A Zsákoló kis csajok és a Szedd ki nyerték a B33 Tolna megyei diákdöntőjét

Ma rendezték meg első alkalommal egy teljesen új sportág, a B33 megyei diákolimpiai döntőit. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének szervezésében az ország 18 megyéjében és Budapesten május 14-én egyszerre játszottak a csapat

A leányoknál így egyből a döntőt játszhatták a Gimimancik és a Zsákoló kis csajok. Náluk az eredményben is jólmegmutatkozott a KSCkiváló utánpótlás-nevelő munkája, hiszen a „csajok” 33-1-re lelépték a dombóvári Illyés Gyula Gimnázium sérülések miatt tartalékos csapatát.

A fiúknál a két csoportban lejátszott küzdelmek után megrendezett döntő a hideg fejek csatáját hozta. Az Apáczai Csere János Szakközép iskola Szedd ki nevű csapata a végjátékban nyújtott higgadt játékának köszönhetően megérdemelten nyert a szintén dombóvári Illyés gárdája ellen 33-16-ra.

A győztesek továbbjutottak ajúnius4-én megrendezésre kerülő soproni döntőbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.