Városlista
2024. június 9, vasárnap - Félix

Hírek

2017. Október 30. 15:32, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy családi ház kazánháza Nyíradonyban

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy családi ház kazánháza Nyíradonyban

Kigyulladt egy családi ház kazánháza Nyíradonyban hétfő délután, a tűzben egy ember életét vesztette - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra közleménye szerint a Debreceni utcába, egy száz négyzetméteres családi ház mögé épített kazánházban papír és ruhanemű gyulladt meg.

A nyíradonyi tűzoltók a lángokat egy vízsugárral eloltották, a ház udvarán egy fekvő embert találtak égési sérülésekkel, akin a mentők már nem tudtak segíteni, életét vesztette.

A hajdú-bihari katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemléje jelenleg is tart Nyíradonyban - tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:20, szombat | Belföld

Háromdimenziós légtérellenőrző lokátort adtak át Veszprémben

Minden háború emberek döntéseinek eredményeképpen indul el - jelentette ki a honvédelmi miniszter pénteken Veszprémben, a Magyar Honvédség új háromdimenziós légtérellenőrző lokátorának átadóján.

2024. Június 07. 08:47, péntek | Belföld

KSH: 6,4 százalékkal nőtt az ipari termelés áprilisban

2024 áprilisában az ipari termelés volumene 6,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, míg munkanaphatástól megtisztítva 2,4 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól

2024. Június 07. 08:46, péntek | Belföld

Visszalép a Fidesz jelöltje Budapesten!

Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármester-jelöltségtől, és támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. A Fidesz-KDNP jelöltje ezt pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.