Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2020. Május 21. 13:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Elkezdte az edzéseket a DFC csapata

Elkezdte az edzéseket a DFC csapata

A mindenki által jól ismert események miatt a DFC megye első osztályú labdarúgó csapatának a tavaszi szezon rövidre sikeredett.

Az átalakított és dombóvári fiatalokkal feltöltött csapat a tavaszi sikeres felkészülés után nagy reményekkel vágott neki a bajnokságnak. Igazi tudásukat és felkészültsegüket már csak ősszel lesz lehetőségük megmutatni.

A 2020/21-es bajnokságban továbbra is Kardos Ernő fogja ellátni a vezető edzői feladatokat, az eredeti stáb egy erőnléti edzővel kiegészülve fogja a csapatot felkészíteni. A most elindult pár hetes átmozgató edzés után egy rövid pihenő következik, majd a felkészülés július első heteiben fog megkezdődni. Reményeink szerint a csapat játékoskerete változatlan marad.

A fiatalok már alig várják, hogy újból kifuthassanak a pályára és a hazai szurkolok biztatását élvezve eredményesen szerepeljenek.

Hajrá Dombóvár!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 09:00, péntek | Helyi

Trianoni megemlékezés Dombóváron

Az Illyés Gyula Gimnázium diákjai népdallal és verssel idézték fel a békediktátum fájó következményeit, majd az önkormányzat és a helyi szervezetek, intézmények képviselői helyezték el koszorúikat a Trianoni Emlékműnél.

2020. Június 04. 16:27, csütörtök | Helyi

Építeni csak biztos alapokra érdemes!

– vallja a profi szakemberből lett sikeres építési vállalkozó.

2020. Június 04. 10:51, csütörtök | Helyi

Érsebészeti magánrendelés nyílik Dombóváron

Dr. Nagy Tibor PhD, érsebész szakorvos, egyetemi adjunktus 2020. június 12-től minden pénteken 14:00–17:45-ig várja az érsebészeti problémával küzdő betegeket magánrendelésén.

2020. Június 04. 08:10, csütörtök | Helyi

Röplabdapálya épül Dombóváron

Az önkormányzat a Dombóvári Focisuli Egyesülettel közösen a Katona József utcai sportpálya kihasználatlan területén homokos röplabdapályát alakít ki.