Városlista
2024. június 3, hétfő - Klotild

Hírek

2017. Augusztus 22. 14:36, kedd | Belföld
Forrás: mti

Háromnapos traffirazzia a közutakon

Háromnapos traffirazzia a közutakon

A rendőrség szerdától péntekig Magyarország egész területén a gépjárművek sebességének ellenőrzését végzi - tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

A rendőrség a TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján augusztus 23-tól augusztus 25-ig tartja meg Magyarországon a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését - olvasható a police.hu oldalon.

Az európai kampány elsősorban a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányul, de az ellenőrzés kiterjed az illegális migráció, az embercsempészés, a kábítószerrel, valamint lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére, megszakítására is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 03. 10:36, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: újabb Leopard harckocsikkal erősödik a Magyar Honvédség

Újabb két Leopard 2A7HU típusú harckocsi, illetve vezetői oktatójármű érkezett a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz a napokban

2024. Június 03. 10:33, hétfő | Belföld

Lassú növekedést jelez a májusi beszerzésimenedzser-index

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított májusi értéke: 51,8. Májusban a válaszadók az előző hónaphoz képest lassú bővülésről számoltak be.

2024. Június 03. 10:32, hétfő | Belföld

Nagy a torlódás az M1-esen Győrnél

Nagy a torlódás az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében terelés bontása miatt - közölte az Útinform hétfő délelőtt a honlapján.

2024. Június 03. 06:00, hétfő | Belföld

A hét elején még sokfelé várható eső, majd naposra és szárazra fordul az időjárás

A hét első napjaiban még többfelé kell záporra, zivatarra és akár jelentős mennyiségű esőre számítani, de szerdától szárazabbra és melegebbre fordul az időjárás, és 30 Celsius-fok fölé emelkedik a csúcshőmérséklet