Városlista
2024. június 9, vasárnap - Félix

Hírek

2018. November 21. 18:10, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Hat elfogatóparancs volt ellene

Hat elfogatóparancs volt ellene

A Tolna megyei rendőrök Budapesten fogták el azt az inámpusztai férfit, aki ellen európai elfogatóparancs is volt érvényben.

A Dombóvári Rendőrkapitányság és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai sikeres akciót hajtottak végre november 15-én Budapesten, amikor elfogtak egy 44 éves inámpusztai férfit, akivel szemben hat elfogató parancs is volt érvényben.

A Tolna megyei rendőrök a férfivel szemben még 2017 elején rendeltek el belföldi elfogatóparancsot egy korábbi csalás elkövetése miatt. 2017 áprilisában pedig európai elfogatóparancs elrendelésére is sor került vele szemben. A 44 éves inámpusztai férfit Magyarországon más hatóságok is körözték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:20, szombat | Belföld

Háromdimenziós légtérellenőrző lokátort adtak át Veszprémben

Minden háború emberek döntéseinek eredményeképpen indul el - jelentette ki a honvédelmi miniszter pénteken Veszprémben, a Magyar Honvédség új háromdimenziós légtérellenőrző lokátorának átadóján.

2024. Június 07. 08:47, péntek | Belföld

KSH: 6,4 százalékkal nőtt az ipari termelés áprilisban

2024 áprilisában az ipari termelés volumene 6,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, míg munkanaphatástól megtisztítva 2,4 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól

2024. Június 07. 08:46, péntek | Belföld

Visszalép a Fidesz jelöltje Budapesten!

Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármester-jelöltségtől, és támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. A Fidesz-KDNP jelöltje ezt pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.