Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Február 16. 14:30, csütörtök | Helyi
Forrás: TMRFK, MTI

Hóátfúvások több útszakaszon, árokba borult egy busz

Hóátfúvások több útszakaszon, árokba borult egy busz

Zomba és Paradicsompuszta között a 6533. sz. mellékutat a járhatatlansága miatt lezárták, Iregszemcse és Nagyszokoly között részben, de nehezen járható az út a hóátfúvások miatt. Felborult egy busz a 61-esen.

A 6-os főút Tolnai elágazójánál Szedres felé rosszul járható, az 56-os és a 6-os út járhatóságát nehezítik a hóátfúvások, havazások - a délelőtti helyzetjelentés szerint. A rendőrség kéri az autósokat, hogy ha tehetik, kerüljék el ezeket az útszakaszokat.

Árokba borult a Kapos Volán egy menetrend szerint közlekedő autóbusza a 61-es úton, Tolnanémedi és Simontornya között az erős szél miatt csütörtökön - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A balesetben egy utas sérült meg, a székesfehérvári kórházba szállították - mondta Badáczy Szabolcs, a tamási rendőrkapitányság sajtóreferense. Gál Zoltán, a Kapos Volán vezérigazgatója az MTI-nek elmondta: mentesítő járatot indítottak a balesetet szenvedett autóbusz utasainak elszállítására.

Képünk illusztráció - MTI Fotó: Vajda János

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!