Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 15. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Így pályázhatunk otthonra Ócsán

Így pályázhatunk otthonra Ócsán

Január 15-től nyújthatják be pályázatukat az érdeklődők az ócsai szociális lakópark házainak bérleti jogára. A jelentkezésre harminc nap áll rendelkezésre, a majdani bérlőket március 25-ig egy bizottság választja ki.

Az Ócsán felépülő nyolcvan családi ház bérlőinek kiválasztására pályázatot hirdetett a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. A pályázatokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak címezve elektronikus úton és papíron is be kell nyújtani. Elektronikus úton a www.ocsalakaspalyazat.hu honlapon található adatlap kitöltésével lehet jelentkezni, a kinyomtatott pályázatokat pedig a pályázó által aláírva, postai úton ajánlott küldeményként feladva a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak kell elküldeni a 1255 Budapest, Pf.: 1 címre. A pályázatok beérkezési határideje 2013. február 15.

A beérkezett pályázatokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kezeli. A pályázat lebonyolításával kapcsolatos felvilágosítás kizárólag e-mailen, vagy telefonon kérhető, a Szeretetszolgálat munkatársai az ocsa@maltai.hu e-mail címen, vagy munkaidőben az 1/391-4710-es telefonon állnak az érdeklődők rendelkezésére. A jogosultság feltételeiről részletes információk a www.ocsalakaspalyazat.hu honlapon találhatók.

A jelentkezőket rangsorolják, a pályázókról környezettanulmány készül, amelyben feltárják a jövedelmi-vagyoni viszonyait, képzettségét, de arra is kitérnek, hogy hajlandó-e közfoglalkoztatásban részt venni.

A pályázók közül egy bizottság választja ki az ócsai szociális lakóparkba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár