Városlista
2021. május 8, szombat - Mihály

Hírek

2021. Április 20. 15:28, kedd | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár, fotó: https://www.freepik.com/free-photo/beautiful-a

Internetes ügyintézési lehetőség az önkormányzat által biztosított étkeztetésben

Internetes ügyintézési lehetőség az önkormányzat által biztosított étkeztetésben

Az étkezés lemondása és az étkezési díj kiegyenlítése interneten keresztül is lehetséges a Menza Pure rendszer segítségével, amely a bankkártyás fizetést is támogatja.

Dombóvár Város Önkormányzata a gyermekétkeztetési feladatait a fenntartásában álló Integrált Önkormányzati Szolgáltató Szervezet közreműködésével látja el, amely elsősorban az étkeztetés igénybevételének adminisztrációját, valamint az étkezési díjak számlázását és beszedését végzi, az elfogyasztásra kerülő ételeket pedig a közbeszerzési eljárás alapján kiválasztott vállalkozás, az Eatrend Kft. biztosítja.

Az ügyintézés megkönnyítése, a személyes érintkezések csökkentése, valamint a készpénzkímélő fizetési módok előtérbe helyezése érdekében az étkezés lemondása és az étkezési díj kiegyenlítése az Integrált Önkormányzati Szolgáltató Szervezet felé interneten keresztül is lehetséges a Menza Pure rendszer segítségével, amely a bankkártyás fizetést is támogatja.

A Menza Pure Dombóvár online ügyintézési felülete a dombovar.eny.hu címen érhető el, használata regisztrációhoz kötött. A regisztráció megtörtént azon szülők esetében, akik az e-mailes elérhetőségüket az Integrált Önkormányzati Szolgáltató Szervezet részére már megadták a gyermekük étkezési nyilatkozatán. Erről hamarosan értesítést fognak kapni.

A Menza Pure Dombóvár rendszerről, az ügyintézési (szülői) felület használatához szükséges regisztrációról és a gyermekétkeztetés igénybevételének feltételeiről további információ található az alábbi tájékoztatóban, valamint a honlapon a Lakóhelyünk/Gyermekétkeztetés menüpontban.

További információ: https://dombovar.hu/.../internetes-ugyintezesi-lehetoseg.../

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 08. 09:00, szombat | Helyi

Továbbra is keresik Alfát, a németjuhász kutyát

Még mindig nincs meg Alfa, ezért továbbra is kérik, aki tud segítsen a megtalálásában! Telefon: 06-70/3334-372 és 06-70/3373-180. Részletek gazdája alábbi posztjában olvashatók:

2021. Május 07. 15:07, péntek | Helyi

Újra elindult a gyógyúszás Dombóváron

Bővebb információ és jelentkezés: 06-30/235-7066 SINKA SZILVIA gyógytornász, rehabilitációs úszásoktató

2021. Május 06. 13:43, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Sportiskola három versenyzője indult a háromtusa válogató versenyen

Háromtusa – U17 Országos válogató verseny, Zemán Zóra Zoé – ezüstérmet szerzett.

2021. Május 05. 16:10, szerda | Helyi

Elkészült a Lampert Gábor boksz edzőterem

Elkészült és már május 1-jén birtokba vették az első sportolók a Lampert Gábor Edzőtermet.