Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Február 17. 06:00, péntek | Helyi sport
Forrás: Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége

Újra öt dombóvári a megye legjobb sportolói között

Újra öt dombóvári a megye legjobb sportolói között

A Tolna Megyei Önkormányzat és a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a felújított szekszárdi Vármegyeházán rendezte meg a „Tolna Megye Legjobb Sportolója 2011” díj átadórendezvényét.

Az ünnepségen 26 sportág 50 sportolója és 39 edzője részesült elismerésben kimagasló 2011. évi sporteredményeiért.

A február 16-i esemény díszvendége Bánki Erik, az Országgyűlés Hivatala Sport- és Turizmusbizottságának elnöke volt. Részt vett a rendezvényen és a díjátadásban is közreműködött Dr. Puskás Imre, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke és Tóth Ferenc, a Tolna Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

A 2011-ben világversenyeken elért első hat helyezés valamelyikéért díjazottak között kettő dombóvári és trénereik szerepeltek: Csősz Nikolett, a Forgi Box Club ökölvívója és edzője, Forgács Sándor, valamint a parasportoló Csuti János, a Szervátültetettek Dél-Dunántúli Kulturális, Érdekvédelmi és Sportegyesülete asztaliteniszezője és edzője, Kocsis Károly.

A megyében sportáganként legjobbként díjazott dombóvári sportolók és felkészítő munkájukért elismerésben részesített edzőik:

Úszás: Halmai Petra (Dombóvári Sportiskola Egyesület, edzője: Tancsa Norbert).

Teke: Balogh Sándor (Dombóvári Spartacus Szövetkezeti Sportegyesület, edzője: Bán Sándor).

Atlétika: Beke Zsanett (Dombóvári Vasutas Atlétikai és Szabadidő Egyesület, edzője: Fazekas Gáspár).

Valamennyi további megyei díjazott sportoló nevei, eredményeik és az eseményről készült képgaléria elérhető ide kattintva a www.tolnasport.hu oldalon.

A mostani díjazottak közül egy éve egyedüli dombóváriként Csősz Nikolett kapott elismerést a világversenyeken elért kiemelkedő helyezései miatt. Csuti János 2011 februárjában a sportáganként legjobbként díjazottak táborához tartozott, akik között akkor is találkozhattunk Halmai Petrával. Az egy éve elismerésben részesült további dombóvári sportolók Orbán Ferenc ökölvívó és ifj. Faluvégi Géza tekéző voltak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.