Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. Október 01. 08:02, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

Két ezüstérmet szerzett asztaliteniszben Kőszegi Gergő

Két ezüstérmet szerzett asztaliteniszben Kőszegi Gergő

A Tóth Róbert emlékére szeptember 22-én Zalaegerszegen megrendezett V. EVO-KOMPLEX Kupán a Dombóvári AC két tehetséges fiatalja mérette meg magát a felnőttek mezőnyében.

Közülük ezúttal Kőszegi Gergő szerepelt jobban, aki a megyei bajnokságokban szereplő férfiak egyéni versenyében valamennyi addig útjába kerülő riválisát legyőzve jutott a döntőben. Ott a kétszeres világbajnok, Klampár Tibor fia volt az ellenfele. Vele szemben sem vallott szégyent a fiú, aki ugyan kikapott, de mindhárom szettben alaposan megszorongatta a nála magasabban jegyzett játékost. Az ezüstérmet szerző gimnazista a párosban is a fináléig menetelt balatonfüredi társával. A Tóth Józseffel alkotott duójuk az izgalmas összecsapást 3:1-es vereséggel zárta, így a második lett.
Kőszegi Gergő ikertestvére, Szabolcs egyéniben a 9-16. helyen végzett, párosban pedig a zalakarosi Kocsis Dénessel a 17-32. pozíciót szerezte meg.

megyei bajnokságokban szereplő férfiak egyéni eredménye:
2. Kőszegi Gergő (Dombóvári AC), 9-16. Kőszegi Szabolcs (Dombóvári AC)

megyei bajnokságban szereplő férfiak páros eredménye:
2. Tóth József (Balatonfüred)-Kőszegi Gergő (Dombóvári AC), 17-32. Kocsis Dénes (Zalakaros)-Kőszegi Szabolcs (Dombóvári AC)

Címkék: asztalitenisz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.