Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. December 12. 11:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infováros/police.hu

Még a hűtőben is drogot talált Roni - VIDEÓ

Még a hűtőben is drogot talált Roni - VIDEÓ

Elfogtak egy dílert és hat fogyasztót az újpesti rendőrök kedden. A házkutatás során kábítószer-kereső kutyát is bevetettek a nyomozók.

Nagy mennyiségű kábítószert tárolt és értékesített egy újpesti férfi a lakásán. Minderről információt kapott a rendőrség, ezért a nyomozók kedden délelőtt házkutatást tartották nála. A droggal lebukott 44 éves B.-M. Istvánt elfogták, de a rendőrök a férfi feleségét és öt ismerősét is előállították a lakásból.

A nyomozók Roni, a kábítószer-kereső kutya segítségével még a hűtőben is drogot találtak. A rendőrök összesen 250 extasy tablettát, 73 gramm speedet és több mint 200 gramm zöld kábítószergyanús anyagot foglaltak le, amelyek értéke meghaladja az egymillió forintot.

Az újpesti nyomozók B.-M. Istvánt őrizetbe vették és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Felesége és további öt férfi ellen kábítószer birtoklása vétség miatt folyik nyomozás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért