Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. December 06. 14:33, hétfő | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

REMÉNY - Advent második vasárnapja

REMÉNY - Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapjához kötődve az egész hétvégén színes programok várták a kedves lakosságot és az érdeklődőket.

Pénteken este Fekete Nándor orgonaművész Zene a képekben című koncertjét hallgathatták meg az érdeklődők, mely rendezvény a Térzene Program keretében valósulhatott meg.

Szombaton a Hangszerelem Stúdiózenekar karácsonyi dalai varázsoltak ünnepi hangulatot a Művelődési Ház előtti téren, a koncertet szintén a Térzene Program tette lehetővé. A koncertet követően pedig hivatalosan is megnyitott az adventi vásár Dombóváron.

Vasárnap a Dombóvári Székely Kör jóvoltából lépett fel a színházteremben László Attila, Kézdivásárhely tehetséges énekese.

A gyertyagyújtás előtt a TM SzC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium és a Dombóvári József Attila Általános Iskola diákjai adtak igen színvonalas műsort a színházteremben.

A Művelődési Ház előtt az advaneti koszorúnál Birtalan József verset mondott, Hecker Márton metodista lelkész mondta el ünnepi gondolatait. A gyertyát Horváth Józsefné és Futó Péter önkormányzati képviselők gyújtották meg.

Az adventi vásárban forralt borral, kézműves termékekkel, méhész termékekkel, kürtős kaláccsal és különféle finomságokkal várták a résztvevőket.

Mindenközben pedig óriási sikernek örvend a telepített jégpálya. Schváb János Öcsi retro slágerekkel adta a talpalávalót. Dombóvárral kapcsolatos kérdések helyes megválaszolásával apró ajándékokat nyerhettek az ügyes játékosok.

Címkék: advent, karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.