Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. November 17. 15:11, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvári Rendőrkapitányság

Tizennégy bűncselekményt ismert el a rendőrök „régi ismerőse”

Tizennégy bűncselekményt ismert el a rendőrök „régi ismerőse”

Több lopással, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel és okirattal visszaéléssel is megalapozottan gyanúsítható az a 32 éves dombóvári nő, akit tegnap vettek őrizetbe a Dombóvári Rendőrkapitányság nyomozói.

A nő jellemzően besurranásos módszerrel dolgozott Dombóváron. A be nem zárt kapuk és lakásajtók nyújtotta lehetőségeket használta ki fényes nappal arra, hogy lakásokból és családi házakból táskát, pénztárcát vagy műszaki cikket tulajdonítson el. Volt ahol pár ezer forint haszonra tett szert ilyen módon, de akadt több százezer forintos zsákmány is.

Néhány helyszínen a tulajdonos megzavarta az éppen „munka” közben tetten ért tolvajt, aki ilyenkor a zsákmányát hátrahagyva elmenekült, azonban ennek köszönhetően a szemtanúk több esetben is rendkívül jó személyleírással tudtak segíteni a nyomozóknak a felderítésben.

A helyi rendőrök által jól ismert, büntetett előéletű asszony az elé tárt bizonyítékok hatására összesen tizennégy bűncselekmény elkövetését ismerte el kihallgatása során. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.