Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2020. Június 27. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Új mentőautót kapott a dombóvári mentőállomás

Új mentőautót kapott a dombóvári mentőállomás

Május 29-én új mentőautó érkezett a Dombóvári Mentőállomásra, így már öt gépjármű áll az állomáson szolgálatot teljesítő szakemberek rendelkezésére.

A mentőautó teljes mértékben megfelel a kor követelményeinek, az uniós előírásoknak, mind technikailag, műszakilag és felszereltségében. A Dombóvári Mentőállomás elsősorban a kistérségben, de egyes esetekben nagyobb körzetben látja el feladatait.

Június 25-én Dr. Buda Péter az OMSZ Dél-dunántúli Régió igazgatója és Lang Róbert megyei mentőtiszt Pintér Szilárd polgármester jelenlétében hivatalosan is átadta a helyi Mentőállomás képviselőinek, Gárdony Péter állomásvezetőnek és Messinger Róbert műszaki vezetőnek a gépjárművet.

Minden olyan fejlesztésnek, beruházásnak örülünk, amelyek a város illetve a térség gyarapodását szolgálja – hangsúlyozta Pintér Szilárd. Fontos, hogy amikor emberi életekről van szó, minél előbb minél szakszerűbb eszközökkel segíthessünk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 11:07, péntek | Helyi

Kigyulladt egy pótkocsi a rajta lévő terménnyel együtt Mágocs határában

Csütörtök délután aratás közben gyulladt ki egy pótkocsi, a rajta lévő terménnyel együtt Mágocs külterületén.

2020. Július 10. 08:28, péntek | Helyi

A Kaposmenti Magazin legújabb adása

Benne: ülésezett a Dombóvári Képviselő-testület, Semmelweis-napi ünnepség a Szent Lukács Kórházban, a Dombóvári Kistérség a Tolna megyei Értékek Napján, bemutatkozik a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület.

2020. Július 09. 15:21, csütörtök | Helyi

Sokat hallhattuk a tűzoltószerek szirénáit szerdán

Hét tűzeset, és egy műszaki mentés izzasztotta meg tűzoltóinkat a szerdai napon.

2020. Július 09. 10:43, csütörtök | Helyi

Napelemes rendszerrel valósul meg a dombóvári BF-Trade Kft. energiaellátása

A GINOP-4.1.3-19-2019-00537 azon. számú projekt keretében a 2.600.000 Ft 100% intenzitású Európai Uniós támogatás segítségével várhatóan nagymértékben csökken a cég nem megújuló energiából előállított energiafogyasztása.