Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek | Helyi

2012. Március 04. 12:30, vasárnap |

Reménysugár Klub: házigazdák, Húrlekvár, táncház

A Dombóvári Művelődési Ház pinceszínházában tartott zenés összejövetelt a Reménysugár Klub, ahol elsőként a házigazdák játszottak, majd moldvai örömzene és táncház következett a JAM de strune (Húrlekvár) zenekarral.

2012. Március 03. 18:00, szombat |

Alaposan „megtrágyázták fűszerszámmal”, sóval az ételeket…

…nemcsak a sokféle nehéz szagú és ízű vadhús miatt, hanem a gazdagság fitogtatása végett is. A magyar reneszánsz konyha és az erdélyi táplálkozás-kultúra volt terítéken a DombóHerb legutóbbi foglalkozásán.

2012. Március 03. 16:20, szombat |

Szellemi olimpia: Tatán túl, Dombóváron innen a gimisták

A dombóvári gimnazisták második helyen végeztek a Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia V-VI. korcsoportjának Tatán megrendezett országos elődöntőjében, és így ott lehetnek a március 10-i fináléban.

2012. Március 03. 07:00, szombat |

Halló! Mit szólna hozzá, ha garantáltan átverném Önt?

A mobiltelefonos csalásokra szeretné ezúton is felhívni a figyelmet a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság egy olyan eset kapcsán, amely a napokban történt.

2012. Március 02. 19:00, péntek |

Feltűzték a mágocsi középiskola első végzőseinek szalagjait

Megkapták a középiskolai tanulmányaik befejezését jelző szalagokat a Dr. Ámbédkar Iskola Rosa Parks Gimnáziuma első végzős osztályának diákjai. Tizenegy felnőtt hallgató készül az érettségi vizsgákra Mágocson.

2012. Március 02. 15:30, péntek |

Túl vannak első fellépésükön a kis zenések Dombóváron

A Bezibe költözött APOK Alapfokú Művészetoktatási Intézményegység Első fellépésem címmel rendezte meg a kicsinyek hangversenyét. Tilinger Sándor járt a nagy érdeklődéssel kísért március elsejei koncerten.

2012. Március 02. 13:00, péntek |

Gyorshír! Gázszivárgás volt a Dombó Pál utcában

Szivárgó gáz miatt riasztották ma 11.40 körül a dombóvári hivatásos tűzoltókat egy bontás alatt lévő Dombó Pál utcai házhoz. Az áramszolgáltató szakembereivel közösen gyorsan elhárították a hibát.

2012. Március 02. 08:00, péntek |

Film készült Sásdról, nálunk is megnézhető

Filmet forgatott Sásdról a Hazai Turizmus című műsor stábja. A filmet az ATV és az ECHO TV azonos című műsorában vetítették le késő ősszel, és nemrég bocsátották az önkormányzat rendelkezésére adathordozón.

2012. Március 01. 22:30, csütörtök |

Bor- és pálinkaminták mérettettek meg Csikóstőttősön

Már az ötödik tőttősi bor- és pálinkaversenyt rendezte meg a község önkormányzata és nyugdíjas klubja. Február 25-én délután értékelés és eredményhirdetés, no meg finom vacsora várta a nevező gazdákat.

2012. Március 01. 12:42, csütörtök |

Az Emlék és a Hangulat a csabai pályázat legjobbjai között

A Békéscsabai Kulturális Központ Lencsési Közösségi Háza és a Márvány Fotóműhely országos PREMFOTÓ pályázatot hirdetett X. Csak tiszta forrásból… címmel. Az eredményhirdetés dombóvári sikert is hozott.

2012. Március 01. 06:00, csütörtök |

Tükröt tartott elénk a dombóvári múzeumigazgató

Dr. Kriston Vízi József, a Dombóvári Helytörténeti Múzeum igazgatója nemrégiben komoly „dicséretben részesítette” az infoDombóvár portált. Helyi híreink szerkesztője arra kérte, részletezze, miért is tett így.

2012. Február 29. 22:15, szerda |

Bűncselekménnyel gyanúsítják a férfit. Felismeri?

Bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt keresi a képeken látható férfit a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.